Heeej alle 🙂

Min søster er lige kommet hjem fra en rejse rundt i Asien, og jeg kan godt lige fortælle jer, at hun havde en masse rigtig lækre smykker med hjem til mig, og det er jeg helt oppe og flyve over. Hun havde et par forskellige smykker i læder med hjem, og det siger jeg jer, de er eddermaneme fede!

Når min kæreste kommer hjem fra arbejde af, har han forhåbentlig husket at tage sit kamera med hjem, og så kan jeg lige få skudt nogle billeder, så I alle sammen kan se hvor fede de er. Det vilde af det hele er næsten hvor lidt de har kostet. Herhjemme tror jeg det er fuldstændigt umuligt at finde smykker af denne kvalitet til samme pris. Det giver jo også meget god mening at man ikke kan det, men det er bare lidt ærgerligt, for hvis det var tilfældet, så ville jeg nok blive nødt til at leje en ekstra lejlighed, bare for at have plads til alle de smykker som jeg ville have der.

En anden ting som jeg skal have gjort her i dag, er at få kontaktet en låsesmed som kan komme her på Østerbro. Vores tidligere roommate glemte sin nøgle i døren, og selvom vi har hængt flyers op i bygningen, og spurgt rundt omkring, er der ikke nogen der har dem, og det skræmmer os lidt, for den person som har taget nøglen ved jo i hvert fald hvilken dør den sad i, og så er det ikke ret svært at komme tilbage på et tidspunkt, hvor vi ikke er hjemme, og så tømme hele hytten.

Nå, men I må hellere holde jer opdateret her på bloggen, hvis I vil se alle de flotte smykker senere. Jeg vil i hvert fald runde det her indlæg af, for jeg har ikke rigtig så meget andet at skrive om lige nu. Håber I alle sammen har det rigtig godt, og

admin