Jeg ved, at det ikke kan være alt, er interesseret i horoskoper, men jeg er – og det er min blog – så here we go 🙂

Jeg fandt en hjemmeside i sidste uge, jeg ønsker at linke fra dette indlæg. Når linket er placeret, ikke ikke meget – så længe jeg bare holde fokus på hitlisterne i hele helhed. Ikke desto mindre vil jeg i dette indlæg forsøge at skabe en del debat om horoskoper i almindelighed. Der er så mange, der ikke tror på astrologi og sådan noget, så at du vil jeg bare sige: Kom! Jeg er uddannet astrolog og har haft min praksis i mere end 23 år nu. Jeg er en af de eneste, der rent faktisk kan fortolke horoskoper for mennesker, der passer 99 procent. alle tider. Det er ikke noget, jeg ønsker at diskutere. Her resultaterne taler for sig selv.

Jeg vil ikke kede jer med lange smører det, og mere teknisk end stjerner og måner, men jeg vil bede mig om at overholde, når folk ønsker at tro på noget. At tro er en smuk ting i livet. Der er mange der tror på andre end horoskoper ting, men så længe det gør en glad, glade, så er det ok med mig. Jeg tror ikke selv på Gud, men hvis du tror på Gud, det er fint med mig. Jeg tror hverken mere eller mindre om dig – Jeg er bare glad for at du tror på noget andet end dig selv – selv om det i sidste ende er nok det vigtigste.

Hvis du ønsker at tale med mig personligt, kan jeg altid ske på tlf. 65742013, som er min direkte linje til mit hjem. Hvis du blot ønsker at skrive, er du mere end velkommen til at sende en e-mail eller svare på dette indlæg. Jeg kan ikke benægte, at det kunne være min mand Peter, der tager telefonen, når du ringer. Han er fra Tyskland og til sidst lidt gammel, men han er god nok. Hvis du ikke taler tysk, giver han automatisk rør til mig. Hvis jeg ikke er hjemme han sætter simpelthen på. Han er en meget spirituel form, og han er fyldt med energi op til ørerne – selv om han nærmer sig slutningen af tresserne.

Jeg håber, at min indlæg om horoskoper har skræmt dig fra at læse videre på min blog, men nogle gange er det bare rart at være ærlig med dem, der kommer og ser forbi side. Jeg håber i vil lægge pruis på. Tak for din tid, og jeg håber, at stjernerne vil være med dig i alle dine handlinger i livet. Havet rigtig godt, mine venner!

horoscopes

 

 

 

 

 

admin