På krus med print bør logo stå strategisk

Har du planer om at bestille krus med print til din virksomhed for at få lavet noget god og måske lidt gammeldags markedsføring så kan du godt overveje hvad der er det mest strategiske sted at placere logoet og virksomhedsnavnet.

Nogle tænker, at hvis bare man får lavet nogle flotte krus med print, hvor man tydeligt kan se logo og virksomhedsnavn så er det nok til at man bliver husket og til at folk lægger mærke til ens navn og logo. Men det er dog ikke nok. For når du alligevel er i gang kan du lige så godt også overveje, hvor det er smartest at placere dit logo på disse krus med print, som du køber. Du kan eventuelt læse noget mere om dette her https://billigtryksag.dk/produkter/krus.

Der er flere strategiske måder, hvorpå man kan placere sit logo på sit krus med print. Blandt andet kan man placere det et sted, hvor det er uundgåeligt at kigge hen når man drikker af kruset. Samtidig kan man også placere det et sted på et krus med print, hvor man ved, at det bliver lagt mærke til mens man har det stående på bordet eller på hylden i køkkenet.